Tjänster

Tjänster

Allt för din bil

När vi skriver att vi erbjuder allt för din bil, så är det just vad vi menar. Det finns inga situationer eller problem som vi hittills mötts av som vi inte har kunnat lösa. Vi är en bred bilverkstad med många tjänster tillgängliga, från fullservice av hästsläp till försäljning av däck.

Reparation

Reparation är ett brett begrepp i bilvärlden. Vi reparerar allt som gått sönder på din bil – så länge det går att reparera, annars byter vi ut det trasiga. Vanliga reparationer som vi genomför är:

  • AC-reparationer
  • Turbolagning
  • Reparation efter besiktining
  • Elfel
  • Motorfel

Service

Alla bilar ska genomgå bilservice med jämna mellanrum. Vi tvingas genom besiktningen varje år, och det är väldigt bra eftersom det är där många bilfel uppdagas – innan de leder till farliga situationer. Vi servar inte bara bilar, utan också hästsläp och hästbuss.

Däck & fälg

Varje bil behöver två uppsättningar däck, en för sommaren och en för vintern. Inför varje ny vinter- och sommarsäsong ska däcken bytas och bör då också ses över. Kanske är det dags att kassera de gamla däcken och köpa nya? Reglerna för bildäck är strikta. Vi på Auto & Mechanics säljer både däck och fälgar till den vars bil behöver nya.

Glasbyten

Stenskott kan kännas väldigt tråkiga, särskilt om de drabbar en bil som i övrigt är i gott skick. Vi reparerar stenskott på såväl personbilar som lastbilar, och vi har både kompetens och material för att hantera ett fönsterglasbyte på din bil om så behövs.

Bilbärgning

Drabbas du av ett akut behov av hjälp med bilen, kanske från en svåråtkommen plats, då är vi snabba att rycka ut och bärga din bil. Har du Auto & Mechanics som din bilverkstad så är du en trygg bilägare.