Om oss

Om oss

Service

När man driver, eller arbetar i, en bilverkstad så hör man till ett serviceyrke och det är vi på Auto & Mechanics inte bara fullt medvetna om, utan också väldigt glada för. Vi har väldigt positiv inställning till vårt arbete och allt som kommer med det och kommunikationen med alla de bilägare vi möter varje dag är en stor fördel med vårt arbete. Vi träffar så många olika människor, alla med olika bakgrund och framtid – det är en ynnest.

Alla bilar tas emot med samma vördnad och respekt. Bilen betyder ofta mycket för en människa eller familj, vissa är fullständigt beroende av den för att klara av vardagen. Detta vet vi och gör alltid vårt yttersta för att ge maxad service till ett pressat pris.

Om din bil brakar ihop på ett oturligt ställe så kommer vi till undsättning – oavsett var i Skåne du befinner dig! Vi kan genomföra vissa reparationer på plats, annars bärgar vi dig!

Att ha kul på jobbet

Vi som valt att bli bilmekaniker och hamnat här på Auto & Mechanics i Eslöv känner att vi gjort rätt val i livet. Det är inte alla som får vakna på morgonen, dricka sitt morgonkaffe och sedan bege sig till sin arbetsplats med en känsla av entusiasm och förväntan. Varje dag ser olik ut här, nya bilar passerar och olika problem ska lösas. När man sedan får så mycket tacksamhet tillbaka, bara för att man gör sitt jobb, det känns lyxigt – och är ett gott betyg på att man är där man borde vara. Alla borde få ha så kul på sina jobb som vi får ha!